måndag 5 maj 2014

Femte maj!

Hej på er! Givande rubrik idag, eller? ;-) Besök hos kurator har stått på schemat idag. En timmes snack om allt och inget med viss fokus på sömnen eller rättare sagt hur ska man kunna sova? Det har blivit lite bättre på sovfronten de sista, peppar,peppar! Men det skadar inte att få lite tips.
Kuratorn är en go tjej som är lätt att prata med, om jag blir hjälpt eller får nån hjälp av detta vet ja inte, men det är skönt att sitta å töla i lugn å ro :-)

Som vanligt blir jag väldigt eftertrött när jag varit iväg på nåt, fick lov att sova lite innan lilleman kom hem från dagis! Resten av eftermiddagen var seg. Fikade lite med tonåringen som mellanlandade här.

Sen blev jag faktiskt lite kreativ i köket ;-) Slängde in en plåt med kycklingfilé i ugnen, plus en form med skivade morötter, purjolök och paprika. Kokade ihop en burk tomatkross och en burk kokosmjölk. Skivade den färdiga kycklingen och blandade med grönsakerna och tömde såsen över! Kryddade med div kryddor och hade i en halv burk majs!

Gott blev det :-D
                  KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar