söndag 21 april 2013

Fyllt kesobröd , lchf

Jag har bakat det goda kesobrödet med en fyllning av fetaost , oliver och soltorkade tomater, och det blev riktigt gott tycker jag! (ska testa det på bror å svägerska sen , hihi ) Jag tror att detta skulle kunna passa på en buffé tillsammans med sallader , såser och kallskuret.


10-12 gröna oliver med paprika i
10-12 fetaosttärningar
5 tomater

Jag delade oliver och osttärningar en gång och tomaterna i flera småbitar. Detta blandade jag med ägg-keso-olje-blandnigen , sedan rörde jag ner de blandade torra ingredienserna , blandar noga ihop till en deg som jag plattade ut till ca 1cm tjocklek. In i 220 graders ugn i 15-20 minuter.

 Ringlade över lite olja och strödde på flingsalt också.

Klicka på länken högre upp så får ni receptet på brödet

 Obs! Jag mixade inte smeten , utan lät keson vara hel!



4 kommentarer:

  1. Vilken bra idé att fylla brödet med godsaker. Det ska jag komma ihåg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev en riktig höjdare , lite hackad skinka i också så får man nästan en hel måltid :))

      Radera
  2. Det var verkligen gott :) Men kanske lite väl salt... du behöver nog inte ha flingsalt uppepå då oliverna är så salta isej. Men annars supergott!

    Kram från den ena försökskaninen :)

    SvaraRadera
  3. Ja de kan du ha rätt i , kanske nån örtkrydda eller frön av något slag , vore bättre :)

    Kram på dej mä :)

    SvaraRadera