10-12 gröna oliver med paprika i
10-12 fetaosttärningar
5 tomater
Jag delade oliver och osttärningar en gång och tomaterna i flera småbitar. Detta blandade jag med ägg-keso-olje-blandnigen , sedan rörde jag ner de blandade torra ingredienserna , blandar noga ihop till en deg som jag plattade ut till ca 1cm tjocklek. In i 220 graders ugn i 15-20 minuter.
Ringlade över lite olja och strödde på flingsalt också.
Klicka på länken högre upp så får ni receptet på brödet
Obs! Jag mixade inte smeten , utan lät keson vara hel!
Vilken bra idé att fylla brödet med godsaker. Det ska jag komma ihåg.
SvaraRaderaJa det blev en riktig höjdare , lite hackad skinka i också så får man nästan en hel måltid :))
RaderaDet var verkligen gott :) Men kanske lite väl salt... du behöver nog inte ha flingsalt uppepå då oliverna är så salta isej. Men annars supergott!
SvaraRaderaKram från den ena försökskaninen :)
Ja de kan du ha rätt i , kanske nån örtkrydda eller frön av något slag , vore bättre :)
SvaraRaderaKram på dej mä :)