fredag 26 april 2013

I feel good

Ooo , i feel good :))) For till stan själv och helghandlade i lugn och ro ( så lugnt de nu kan bli en fredag eftermiddag när alla ska handla som om det vore det sista de ska göra här i livet ).
När jag kom hem hade maken tagit med de små ut i traktorn , så jag packade in varorna , bytte om och drog ett träningspass så svetten rann :)))
De går ju faktiskt ganska bra att träna hemma som komplement till gymmet! På med bra musik ( rock ) på detta käcka spotify ; ) Jogga , skutta å greja för å värma upp , sit ups på pilatesboll , benböj med bollen bak ryggen plus ett par plankövningar . Sedan  2st tvåliters petflaskor med vatten att träna armarna med, ger tillräckligt med träningsvärk ; ))
 Och nu då , nyduschad i mjukiskläder , ett stort glas med........citronvatten :) Strax kommer barnen å gubben in igen och då blir de kvällen, åtminstone för de små! Tänk att endast tre timmar utan kidsen gör underverk med humöret :))


Kanske man kan bli stark som den här tjejen om man tränar flitigt :)

Ha en härlig helg ni alla fina där ute ♥

1 kommentar:

  1. Det där lät härligt :)
    Även fast barnen är det bästa som finns så behöver man verkligen "egen tid" då och då för att ladda batterierna och må bra :)

    SvaraRadera