torsdag 14 mars 2013

Virkat till påsk!

Men vilken dag eller vecka kanske jag ska säga!!! Småbarnen har varit sjuka till och från sen i fredags och som final nu så vaknade vi morse och var utan vatten !! Sedan efter det så hämtade jag bröd ur frysen och konstaterade att det var upptinat , jomenvisstserru frysen hade lagt av under natten , det blev raskt att få flytta över grejerna till den gamla frysen i källaren. Vissa saker fick jag slänga men det blev inget värre svinn som tur var ! Värre är det faktiskt med vattnet som vi inte lyckats tina upp än.

Som om inte detta vore nog så hade jag en tid bokad till sjukgymnast idag , men ,men , inte blev det nåt av de för dom hade bokat mig igår , hmmm... jag var där i dag i ogjort ärende då , håhåjaja!

Lite mera virkat har det blivit å de är KUL  :  )))
Äggen kommer ifrån den här bloggen ! Påskliljan kommer ifrån en engelsk blogg!!  De små rosa blommorna är nog båda ifrån garnstudio ! En kul utmaning att försöka sig på att virka efter ett engelskt mönster , men det gick ju väldigt bra tack vare de fina steg för steg bilderna : )) Hade en ordlista också på engelska virktermer men den var visst på amerikanska termer , hehe , men det löste sig det med : ))4 kommentarer:

 1. Hallå! Vad påskig och fin din blogg är och den virkade påskliljan var ju bara för fin, ha det bra Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket : ) Ha det bra du med !

   Radera
 2. Vilken fin idé! Ska nog också ge mig på att virka påskägg :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha : ) Äggen är lättgjorda , lycka till !

   Radera