tisdag 1 januari 2013

Nytt År
Nytt år , nya möjligheter : ) Det nya årets första dag har helt igenom varit bra ! Började med sovmorgon , sen kaffe i lugn och ro framför teven med en go unge i knä : ) Efter en sen frukost blev det en liten försiktig promenad med lillkillen i hans älskade "haalloo" , det är hans sittkärra som heter så : ) Vädret idag har varit fantastiskt , rena vårvädret med solsken och flera grader varmt : ))) Smältvatten porlade så härligt i dikena efter vägen!!! Det här vädret får gärna fortsätta !

Efter lunchen for vi hem till mormor och morfar för lite eftermiddasfika. Vi blev kvar ett bra tag , men till slut blev lillen lite för trött så vi for hemåt , matade i honom gröt och han blev piggelin en stund till ! Men tröttheten tog snart över igen och vi stoppade in ungarna i bilen för en liten åktur , det blev en sväng till två kyrkogårdar för att tända lite lyktor . Hemma igen hade lillen somnat så det var bara att bära in å lägga : )

Dags för kvällsmat till oss andra : kycklingfilé i ädelostsås , sallad och potatisgratäng ( inte gratäng till mej då) ! Gott som bara den : ))

Ja det var årets första dag ! God fortsättning önskar jag er alla !!

tigger-bounce-03

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar