måndag 27 augusti 2012

Höst

Idag har hösten kommit med klar , kylig luft och strålande sol som tyvärr inte värmer något speciellt.....
Hade önskat lite mer sommarvärme , det är för tidigt med höst , vill inte ha den redan! Känns som det är svårt att hitta positiv energi idag när jag fryser och ryggen värker.... Men helt natta är de inte , hade ju fikabesök av grannen i förmiddas ! Och min minsting var så go förut när jag låg på soffan och deppa över min onda baksida , han klättra upp till mej och kramades å pussades , hur goo som helst♥

Och just nu är båda småkillarna lyckliga , den minsta för att han får åka traktor med pappa : ) Och den större för att han har fått en dränerings-slang till sitt dikningsprojekt ! Ett arbete han gör mitt i grusgången framför farfars trappa : ) Detta arbetet påbörjade grabben och hans kusin i lördags , då var de bästa vänner och jobbade på för fullt , dessa härliga ungar : ))

Visar några bilder på växthuset som familjen i "Tusen trädgårdar" hade byggt sig , synd bara att jag inte tog fler bilder , men jag var så impad , att jag inte kom mej för!
Sånt här skulle man ha å sitta och mysa i på höstkvällarna...

****

1 kommentar:

  1. Jag tycker om hösten men du har rätt, den har kommit på tok för tidigt!!! Men hade man det där växthuset så skulle det ju göra mindre ont om hösten kom tidigt... tänk att sitta där när det är mörkt och kyligt ute. Tända ljus och med en kopp te och en filt omkring sej.... underbart!!
    Hoppas du snart blir bättre i ryggen
    Kram!

    SvaraRadera