söndag 5 maj 2013

Fin dag

En fin , solig , nästan somrig dag har vi haft här idag :)) Det är verkligen efterlängtat att få sitta ute och bli värmd av solen! Jag började dagen inne med att baka bullar till barnen ( jaja, maken fick han med ) innan jag  gick ut å satte mig i solen med ett öga på barnen och ett på virkningen som jag repade upp!!!! Man blir ju så där lagom sur när man upptäcker att man inte läst mönstret ordentligt och blir tvungen repa upp en decimeter. Då kanske jag lärt mig att inte slarvläsa.....

Till lunch kom näst äldste sonen med sambo och sällskapade oss ett tag , stekte våfflor till oss alla , vanliga och ovanliga ; ) Dagen har varit härlig trots att lillen klivit upp på fel sida idag , grin å pip för allt och inget...
Men nu är de små badade , mätta och stoppade i bingen , fast det är ett farligt tjatter där inne i sovrummet så det dröjer väl ett tag innan de slocknar ; ) Jag för min del somnar nog snart , det tar på en å va ute i sol och frisk luft : )


Så här ser koftan ut som jag fick repa upp på! Min kofta blir i rosa akrylgarn , bilder kommer när jag nån gång blir klar med den  ; )

3 kommentarer:

 1. Såååå snygg kofta!!!!
  Ja härligt med sol och värme har längtat ut hela dagen idag... Men jag har haft fullt upp inne idag... städat städat och åter städat, lägg där till en unge som är dunderförkyld och håller på att få en tand, vilket har resulterat i feber, dålig mage och gnäll & grin hela dagen... Är heeelt slut nu, men datarummet & tvrummet blev väldigt fint :) Nu är det bara köket kvar :)
  Hoppas vi kan ses snart. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt med nystädat :) Men det var ju inte roligt att lille godingen är krasslig! Hoppas att alla är friska snart så vi kan ta en fika. Kram!

   Radera
 2. Den skulle jag ville ha !!!!!!

  SvaraRadera