2 ägg
1½ dl kokosnötmjöl
2 tsk bakpulver
lite salt
vispa äggen lite pösiga , blanda i smöret , blanda de torra ingredienserna och ha i dem i äggsmeten blanda väl med elvisp ! Tryck ut degen i en pajform , fukta händerna med lite vatten så går det lätt : )
Stek 600 gram blandfärs och krydda med taco-kryddor :
2 tsk chilipulver
2 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk spiskummin
2 krm cayennepeppar
Salt efter behag, jag tog en tsk till en sats mix!
Sallad , tacosaus och ostchips är gott till : )
Pajdegen blev inte riktigt så bra som man kunnat önska , möjligen hade de varit bra att förgrädda den lite och kanske lite psyllium i hade varit bra , ja , man får prova sig fram lite , MEN det blev en goood paj i alla fall : ))
Kryddblandningen kommer från Anna Hallèn´s lchf-husmanskost och degen är ett omgjort sötpaj-recept ur baka med lchf av Mariann Andersson !
Pajdegen blev inte riktigt så bra som man kunnat önska , möjligen hade de varit bra att förgrädda den lite och kanske lite psyllium i hade varit bra , ja , man får prova sig fram lite , MEN det blev en goood paj i alla fall : ))
Kryddblandningen kommer från Anna Hallèn´s lchf-husmanskost och degen är ett omgjort sötpaj-recept ur baka med lchf av Mariann Andersson !
♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar