måndag 2 maj 2011

En vanlig måndag.

Det är en kylig början på maj, de blåser riktigt snålt idag! Men det har inte hindrat mej och små-killarna att vara ute på promenad. Vi har en så fin liten väg som går över åkrarna , där kan jag knalla med vagnen och låta fyraåringen springa som han vill för där finns inga bilar :)) Mitt ute på åkern finns en kulle med en liten skogsdunge, ett mysigt ställe som jag nog kommer att ta med en picknick-korg nån dag! I den här lilla dungen såg jag idag att liljekonvaljerna hade dykt upp med knopp å allt :) Men tror ni att kameran var med ut då??? Får väl gå tillbaka imorgon så vi kan få en bild!

Just nu så jäser matbrödet på bänken och sen blir det en tur till affären för kylen är nästan tom! Nu ropar lilleman, bäst att hämta honom innan det blir skrik å panik ;)

2 kommentarer:

  1. Ja jag hittade oxå liljekonvaljer idag =) Är det inte fantastiskt... =)
    Nu blev jag oxå sugen på att baka bröd ju.. har varit det en längre tid men tycker inte det är någon idè när vi inte har någon frys. Letar efter en på blocket för en billig penning men har inte hittat någon ännu, men det kommer väl =) Ha det så bra! Kram Charlotta

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det härligt med allt som börjar blomma ute nu :) Hoppas du får tag på en frys snart, man klarar sej knappt utan det! Ses nå dag,kram :)

    SvaraRadera