söndag 5 oktober 2014

Det där med att ta det lugnt

L Jag har fått lära mig att jag ska lyssna på min kropp och ta det lugnt när det behövs..... Har också fått lära mig att jag ska göra det som är snällt mot mig själv, ställa mig frågan : vad är snällt mot mig just nu? Dessa två lärdomar går inte alltid ihop, jag vill göra så mycket och gör det för att det känns snällt mot mig själv, men då lyssnar jag inte på min kropp och den tar stryk! Och då undrar jag om jag varit snäll mot mig själv när jag inte lyssnat på kroppen utan istället ångat på med det som varit roligt? Svåra frågor detta.

Idag eller i flera dagar har jag bara gått på och det känns nu, orkar knappt skriva just nu.... Jag har målat i flera timmar idag, renbäddat sängar, varit ute med barnen och gått, plockat lite äpplen 🍎och kokat kräm på , stekt pannkakor till kvällsmat !!

Får inte hålla på så här , kommer komma surt efter när jag minst anar det . Imorgon ska jag försöka att inte vara så uppe i varv , men då ska jag iväg till kuratorn på en smärtgrupp så det blir väl stirrigt iallafall 😝

2 kommentarer: