tisdag 11 december 2012

♥♥♥♥♥♥

Hmm, det blir inte alltid som man tänkt sig ! Vi hade en del skoj inplanerat för helgen , men av det blev intet !! Våran minste son fick feber och började spy på fredag kväll ! Så det var ju bara att ringa återbud till två stycken kalas , tråkigt men inget att göra åt .

Lillkillen var bättre på lördag , men på söndag drog det på igen ! Han fick inte behålla nån vätska alls , kräktes näst intill konstant plus att febern började stiga lite . Vi beslutade oss för att åka till akuten och där blev vi inlagda på barnavdelningen ! Grabben började bli lite intorkad , men inte så mycket , så de bestämde att han skulle matas med vätske-ersättning . Han fick hela natten fram till måndag förmiddag , då blev han betydligt sämre igen , hade ont i magen , grät och sov om vart annat .

Nu blev det snabbt dropp i 4 timmar , han sov hela tiden utom när det gjorde ont i magen ! Efter de fyra timmarna blev det långsamt dropp , han sov fortfarande , men sen runt 19.30 vaknade han till och var vaken i några timmar : ) Han var på gott humör och pratade och sjöng lite . Sen somnade han för natten ,  med droppet kvar ännu . Sov gott hela natten .

Tisdag morgon , idag alltså , så var han fortfarande väldigt trött , ville inte sitta upp , bäst var att ligga i sängen och titta på bolibompa , leka lite med nån bil ! Men sedan undan för undan piggnade han till och till lunch satt han i mitt knä och käkade pannkaka med god aptit :)) Så vi kunde packa ihop å åka hem och nu ligger godingen i sin säng och trallar och sjunger och retar storebror : )) Verkar inte trött alls , hihihi .

Ja detta var en pärs för både liten och stor ! Det är inte skoj när barnen blir så där sjuka , så oroligt , så oroligt , men nu känns det gôtt igen :)))

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2 kommentarer:

 1. Gud så bra att han är hemma och mår bättre! Vi har oxå varit oroliga!!!
  Krama han från oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du !! Kram ska han få , de lovar jag : ))

   Radera