tisdag 17 december 2013

Det här med facebook...En gång i tiden så sa jag att jag skulle aldrig skaffa facebook , sådana dumheter , sälja sin själ liksom ;) Men för fem år sedan ungefär, så var ja så nyfiken på det där, så jag var ju tvungen att testa , men det skulle säkert inte vara något för mig ; ) Nja , i början fatta ja väl inte så mycket , men allt eftersom tiden gick och vänner började fyllas på , ja då var det ju  ganska trevligt : )

Och så är det : Inte en dag utan att kolla facebook , ett antal gånger om dagen! Detta har faktiskt gett mig en möjlighet att ha en liten kontakt och inblick i släktingars och bekantas liv , något som inte hade varit möjligt annars , eftersom jag varken orkar eller kan hålla kontakten på riktig, i riktiga livet. Så jag är glad åt facebook det har gett mig en hel del : ))

Något heeelt annat : Våran lillkille har äntligen slutat med nappen : )) Vi mutade honom ( så klart ) med att få ett paket om han slutade. Han var inte sen att "nappa" på erbjudandet ; ) Så i fredags skippa han nappen och i går fick han ett fint paket :))) Inte ett ord om att han vill ha napp , helt otroligt , duktiga , duktiga lillkillen♥

googlebild
En sån här fin present fick han av sina stolta föräldrar :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar