fredag 28 juni 2013

Paus

Min blogg som helst bara ska handla om bra , positiva saker , den uppdateras inte så ofta längre...... Jag har liksom tappat bort förmågan att vända det dåliga till nåt positivt , tyvärr! Det sliter nåt enormt å ha småbarn och nästan ständig värk. Sexårs-trots och treårs-trots samtidigt , jag blir trött , väldigt trött!!!

Ja lägger den energi som jag lyckas samla ihop på träning och virkning , det senare inte så mycket som jag skulle vilja. Resten som ska göras går på stönighet ; ) Så vad jag vill säga, är att bloggandet det får hamna på sista plats , för ska jag blogga så ska det vara helhjärtat : ))

Min träning går faktiskt riktigt bra , är iväg två-tre gånger i veckan och tycker att det är ganska kul : ) Jag kan inte påstå att jag blivit nåt direkt bättre i ryggen , MEN , jag blir heller inte sämre!!! Jag kan träna utan att kroppen havererar och det känns så bra : )

Jag vill nu önska de som läser här en riktigt härlig sommar , så kastar jag in ett inlägg nån gång då och då när jag orkar!!

Kram på er ♥

File:Leucanthemum-vulgare01.jpg

4 kommentarer: